Bilverkstad Älvsjö – Däckservice

Våra öppettider varierar beroende på väder och säsong.

Öppettider under högsäsong:
Mån-Tor 8.00-18.00
Fre 08.00-16.00
Lör 09.00-14.00

Öppettider under lågsäsong:
Mån-Tor 8.00-17.00
Fre 08.00-16.00

 

Välkommen till vår bilverkstad i Älvsjö!


Vi är din partner när det kommer till bilservice och reparationer. Hos oss kan du vara säker på att din bil är i trygga händer, oavsett om det rör sig om ett enkelt oljebyte eller en mer omfattande reparation.

Vår personal består av erfarna och kompetenta mekaniker som har lång erfarenhet av att arbeta med bilar från olika tillverkare. Vi använder en kombination av den senaste teknologin och vår expertis för att identifiera och åtgärda problem på ett effektivt sätt.

Våra tjänster inkluderar:

 • Service och underhåll
 • Felsökning och reparation
 • Förvaring och försäljning av däck
 • Bilbatterier och elsystem
 • AC-service och reparation
 • Bromsservice
 • Diagnostik av motorstyrning
 • Utbyten av avgassystem
 • Klimatservice

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativ service till konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss idag för att boka tid eller för att få mer information om våra tjänster.

Gör däckbytet på din lokala bilverkstad i Älvsjö


När du bokar en tid för däckbyte hos vår bilverkstad i Älvsjö kan du förvänta dig att få en helhetslösning som inkluderar allt från att ta bort de gamla däcken och montera på de nya, till att balansera däcken och kontrollera lufttrycket.

Utöver däckbyte erbjuder bilverkstaden även andra tjänster som regelbunden service, reparationer och felsökning. De kan flera olika bilmärken och modeller så oavsett vilken typ av bil du kör kan du lita på att de har kunskapen och erfarenheten som krävs för att ta hand om den på bästa möjliga sätt.

Rimliga priser och hög kvalitet


Vår verkstad i Älvsjö erbjuder hög kvalitet på sina tjänster till rimliga priser. Vi vet vikten av att ha ett fungerande och säkert fordon samtidigt som vi förstår att fordonsreparationer och underhåll kan vara dyrt. Därför arbetar vi alltid för att erbjuda sina kunder konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten.

När du lämnar in ditt fordon på bilverkstaden i Älvsjö kommer du att få en detaljerad offert på arbetet som ska utföras. De förklarar vilka reparationer som behöver göras, vilka reservdelar som behöver bytas och vilka kostnader som är involverade. Du kan känna dig trygg i att priserna är konkurrenskraftiga och att du inte kommer att bli överraskad av några dolda kostnader på fakturan.

Vi arbetar alltid för att erbjuda hög kvalitet på sina tjänster samtidigt som de håller priserna rimliga. Det bästa sättet att skapa långsiktiga relationer med våra kunder är genom att erbjuda pålitlig och effektiv service till överkomliga priser.

Kontakta oss

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
personal

Däck Älvsjö – upplev skillnaden


Genom att välja rätt däck kan du uppleva en betydande skillnad i bilens prestanda och köregenskaper. De däck som vi erbjuder är utvalda för att passa just din bil och dina körbehov. De erbjuder däck från ledande tillverkare och kan hjälpa dig att välja rätt däck beroende på din körstil och körsträcka.

När du har bytt däck hos vår bilverkstad i Älvsjö kan du känna dig trygg och säker på vägarna. Vi kontrollerar lufttrycket och balanserar däcken för att säkerställa en smidig och stabil körning. Du kan också känna dig trygg i att däcken har installerats korrekt och att hjulen är ordentligt åtdragna.

Att byta däck är en viktig del av fordonsunderhåll och kan ha en stor påverkan på din körupplevelse.

Bilverkstad Älvsjö – personlig och professionell service


Vår bilverkstad i Älvsjö erbjuder inte bara förstklassiga fordonsrelaterade tjänster utan också en personlig och professionell service som sätter dig som kund i fokus. Vi vill skapa en positiv och tillitsfull relation med våra kunder genom att erbjuda en trygga och smidiga tjänster.

Personalen på bilverkstaden i Älvsjö är utbildade och erfarna mekaniker som har den expertis och kompetens som krävs för att utföra arbetet på ett professionellt och pålitligt sätt. De använder sig av modern utrustning för att säkerställa att din bil, fyrhjuling eller MC får den bästa möjliga servicen.

Utöver personlig och professionell servicen erbjuder bilverkstaden också konkurrenskraftiga priser och en transparent prissättning.

Smidig och problemfri reparation


Vår bilverkstad i Älvsjö strävar efter att göra reparationer smidiga och problemfria för sina kunder. Vi förstår att en oförutsedd reparation kan vara stressig och strävar därför efter att göra hela processen så enkel och bekväm som möjligt.

På vår bilverkstad hittar du erfarna mekaniker som är välutbildade och kunniga inom de senaste reparationsteknikerna. De använder sig av modern utrustning och högkvalitativa reservdelar för att säkerställa att reparationen är av förstklassig och att ditt fordon är i säkert körskick. De kommer också att hålla dig informerad om statusen på reparationen och ge dig en uppskattad tidsram för när arbetet kommer att vara klart.

Efter att reparationen är klar kan du känna dig trygg och säker när du kör ditt fordon igen. Vi utför alltid en grundlig inspektion av ditt fordon för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Bilverkstad Älvsjö, däckservice

Däckförvaring i Älvsjö


Att förvara sina däck hos oss i Älvsjö är en säker och bekväm lösning. På så vis skyddar du dina däck från skador och slitage under de perioder då de inte används.

 • Däckförvaring: Vi erbjuder en modern och säker förvaringsanläggning för däck där de förvaras på rätt sätt.

 

 • Däckservice: Hos oss kan du också få däckservice, inklusive byte, montering och balansering, så att dina däck är i bra form och presterar optimalt när det är dags att använda dem igen.

 

 • Prisvärda alternativ: Ta del av våra prisvärda alternativ för däckförvaring. Hos oss får du en en förvaringstjänst i toppklass till ett rimligt pris.

 

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra däckförvaringstjänster i Älvsjö och hur vi kan hjälpa dig att skydda dina däck på bästa sätt.