Bilverkstad Huddinge – Däckservice

Öppettider under högsäsong:
Mån-Tor 8.00-18.00
Fre 08.00-16.00
Lör 09.00-14.00

Öppettider under lågsäsong:
Mån-Tor 8.00-17.00
Fre 08.00-16.00

Våra öppettider varierar beroende på väder och säsong

 

Bilverkstad Huddinge – vi tar hand om din bil


Välkommen till oss! Låt oss ta hand om din bil med stor omsorg och professionalism. Vi är ett team av erfarna och certifierade mekaniker som är dedikerade till att ge högkvalitativ bilservice till våra kunder.

Vår målsättning är att göra det enkelt och smidigt för dig att underhålla din bil så att du kan ha den i god skick och njuta av en trygg och bekväm körning. Oavsett om du behöver en reparation eller däckservice i Huddinge kan du höra av dig till oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din bil på bästa möjliga sätt!

Kontakta oss idag!

Få den hjälp och service du behöver


Vi förstår att det kan vara överväldigande att hantera bilproblem eller underhållsbehov på egen hand. Låt oss hjälpa till. Vårt team har den erfarenhet, kunskap och utrustning som krävs för att ge dig den hjälp du behöver för att hålla din bil i toppskick.

Hos oss får du en högkvalitativ bilservice med personlig touch. Oavsett om din bil behöver en snabb reparation eller en mer omfattande tillsyn kan du lita på att vi tar hand om ditt fordon med samma noggrannhet och uppmärksamhet som om det vore vårt eget.

Vi erbjuder också rådgivning kring bilens underhåll och kan ge dig tips om hur du kan hålla den i toppskick mellan besöken hos oss.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
personal

Däck Huddinge – en helhetslösning för dig


Hos oss får du en helhetslösning för alla dina däckbehov. Vi är specialister på däckservice och kan hjälpa dig med allt från däckbyte och balansering till däckreparation och hjulinställning.

Vi har ett brett utbud av däck från de ledande tillverkarna och kan bistå dig i att välja det bästa alternativet för din bil. Vi erbjuder också däckförvaring när du behöver så att du kan vara säker på att dina däck är i goda händer och redo att användas när det är dags för nästa säsong.

Vår erfarna och kunniga personal står alltid redo att hjälpa dig med alla dina däckbehov. Vi förstår att däckservice kan vara en utmaning för många bilägare. Vårt mål är att gör det enkelt och smidigt för dig att få den hjälp och service du behöver för att hålla dina däck i toppskick.

Hör av dig till oss för däckservice, däckbyte, däckjustering eller däckförvaring i Huddinge!

Skickliga och pålitliga mekaniker


På vår firma är vi stolta över att ha erfarna och certifierade mekaniker som besitter den kunskap och expertis som krävs för att ta hand om alla typer av bilreparationer. Våra mekaniker förklarar alltid vad som behöver åtgärdas på ett tydligt och begripligt sätt så att du som kund kan fatta välgrundade beslut om bilreparationer, däck och underhållsbehov.

Vi använder oss av den senaste tekniken och de mest effektiva verktygen för att utföra våra tjänster vilket resulterar i snabba och effektiva reparationer. Vi är också stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att göra avkall på kvaliteten på våra tjänster.

En bilverkstad i Huddinge som du kan lita på


Du kan alltid lita på att vi tar hand om din bil på ett professionellt och pålitligt sätt. Vi förstår vikten av att han en fungerande och säker bil i sin vardag. Vår service är anpassad efter varje enskild kunds behov. Vi strävar alltid efter att utföra alla reparationer och underhållsarbete på ett effektivt och korrekt sätt så att du kan få tillbaka din bil utan onödiga dröjsmål eller återbesök.

Vi är stolta över att erbjuda en transparent och ärlig service där vi alltid förklarar vad som behöver åtgärdas och varför. Innan vi påbörjar något arbete ger vi alltid våra kunder en tydlig och detaljerad offert för att undvika överraskningar och dolda avgifter.

Förstklassig däckservice i Huddinge


Vi har ett brett utbud av däck från välkända tillverkare och kan hjälpa dig att hitta de däck som passar din bil och dina körbehov.

Hos oss kan kan du få hjälp med allt från däckbyte och däckreparation till hjulbalansering och hjulinställning. Vi ser också till att dina däck är i rätt lufttryck för att säkerställa optimal prestanda och bränsleeffektivitet.

Vår erfarna personal arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att du är tillbaka på vägen så snabbt som möjligt. Vi erbjuder också en konkurrenskraftig prissättning och en förstklassig service så du kan känna dig trygg med att du får det bästa värdet för dina pengar.

Hör av dig till oss för att boka tid idag!

bilverkstad huddinge - däckservice

Bilverkstad Huddinge – bra priser på våra tjänster


Vårt verkstad i Huddinge strävar efter att erbjuda våra olika tjänster till överkomliga priser. Vi förstår att fordonsreparationer och underhåll kan vara kostsamt. Dock är det mycket viktigt att ha ett säker och fungerande bil. Därför strävar vi alltid efter att ge ett rimligt pris utan att kompromissa med kvaliteten.

När du besöker vår verkstad i Huddinge kommer du att få en detaljerad offert på de tjänster som behöver utföras på ditt fordon. Vi förklarar vilka reparationer som krävs, vilka reservdelar som behöver bytas ut, samt vilka kostnader som är involverade.

Vi tror att det bästa sättet att skapa långvariga relationer med våra kunder är genom att erbjuda tillförlitlig och effektiv service till ett rimligt pris.