Bilverkstad Skogås – Däckservice

Öppettider (högsäsong):
Mån-Tor: 8.00-18.00
Fre: 08.00-16.00
Lör: 09.00-14.00

Öppettider (lågsäsong):
Mån-Tor: 8.00-17.00
Fre: 08.00-16.00

 

Bilverkstad Skogås – service och reparationer


Låt vår bilverkstad i Skogås bli din pålitliga partner när det gäller service och reparationer av din bil. Vi har moderna diagnosverktyg och utrustning som gör att vi kan hitta och lösa problem snabbt och effektivt.

Hos oss kan ni får hjälp med en mängd olika arbeten såsom oljebyten, bromsreparationer, däckbyten, felsökning och reparation av motor och växellåda med mera. På vår verkstad använder vi endast högkvalitativa reservdelar i de fall då något behöver bytas ut.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är helt tillfreds med vår service. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss för att boka en tid eller få mer information om våra tjänster.

Däck Skogås– förvaring och försäljning


Vi erbjuder förvaring och försäljning av däck för flera olika typer av fordon såsom personbil, fyrhjuling och motorcykel. Hos oss hittar du ett brett utbud av däck från ledande tillverkare som garanterar hög kvalitet och prestanda. Oavsett om du behöver sommardäck, vinterdäck eller allround-däck så har vi lösningen för dig.

Vår däckförvaringstjänst gör det enkelt för dig att byta däck utan att behöva oroa dig för förvaring. Vi förvarar dina däck så att de är i bästa möjliga skick inför nästa säsong. Om du vill så tar även hand om montering och balansering av dina däck så att du kan känna dig trygg och lugn när du skall ut och köra på vägarna.

Vårt mål är att göra däckbytet så smidigt som möjligt för dig. De mekaniker som arbetar hos oss hjälper dig att välja rätt däck och monterar dem sedan på ett säkert och effektivt sätt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och professionell rådgivning för att hjälpa dig att få ut det mesta av dina däck och din bil.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
personal

Modern och pålitlig bildiagnostik


Här på vår verkstad kan du få hjälp med allt från att diagnostisera check engine-lampan till att avancerad felsökning av motorn. Vi använder avancerade verktyg och tekniker för hitta problem så att vi kan säkerställa att din bil fungerar optimalt. Våra mekaniker har erfarenhet av att hantera både äldre och nyare bilar.

Vårt mål är att erbjuda en högkvalitativ och professionell service till alla våra kunder. Vi strävar alltid efter att förstå dina specifika behov och arbeta tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen på de eventuella problem som kan finnas. Vi arbetar snabbt och effektivt för att minimera tiden som din bil är hos oss. Innan vi börjar får du alltid en tydlig beskrivning med vad vi hittat för fel samt en offert på vad det kommer kosta att åtgärda det.

Kontakta oss idag för att boka en tid för bildiagnostik eller om du har frågor om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla din bil i toppskick!

Balansering och montering


Balansering av däck är en viktig process för att garantera att dina däck roterar jämnt och inte orsakar vibrationer när du kör. Våra mekaniker balanserar dina däck noggrant och garanterar att varje hjul roterar jämnt.

Montering av däck är uppgift som bör tas på största allvar då det annars kan innebära onödigt slitage och sämre manövreringsförmåga. Hos oss monteras dina däck på ett korrekt och stabilt sätt.

Vi kan hjälpa dig med allt från att montera nya däck till att balansera och montera dina befintliga däck. Vi arbetar också med alla flera olika varianter av fordon inklusive personbilar, MC och fyrhjulingar.

Bilverkstad Skogås – kunniga mekaniker


Våra kunniga mekaniker är experter på bilreparationer och underhållstjänster. De är certifierade och uppdaterade kring den senaste tekniken och metoderna. Dessutom har de flera års av erfarenhet i sin yrkesroll. På vår verkstad är vi vana vid att arbetar med olika typer av bilmärken och modeller så du är välkommen till oss oavsett vilken bil du har.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och vi är stolta över vårt rykte som en av de mest pålitliga bilverkstäderna i Skogås. Oavsett om du behöver en rutinmässig bilservice, reparation eller felsökning kommer våra mekaniker att bistå dig med snabba, effektiva och kompetenta lösningar.

Bilverkstad Skogås - däckservice

Däckservice för MC, fyrhjuling och bil i Skogås


Vi erbjuder inte bara däckservice för bilar utan även för motorcyklar och fyrhjulingar. Vårt sortiment av däck inkluderar en mängd olika storlekar och modeller för att passa alla typer av fordon. Vi siktar på att kunna erbjuda en helhetslösning oberoende fordon.

Våra mekaniker har gedigen kompetens och utbildning inom däckservice för MC och fyrhjulingar. De kan hjälpa dig att hitta de perfekta däcken för din maskin. Vi kan också hjälpa dig att balansera och montera däcken på plats för att säkerställa att de fungerar på bästa sätt.